Tarieven

Getoonde tarieven zijn ter indicatie. Wilt u een tarief op maat, vraag dan hierover een offerte aan zodat u terug gebeld of gemaild wordt. Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

360 graden foto’s

Eventueel met optie tot inzoomen

Uw product is in 360 graden te bewonderen. Uw product zal in script versie ronddraaien waardoor het mogelijk wordt voor de consument om het product handmatig te draaien.

Varieert tussen €20,- / €60,- p.s.

360 graden foto's | Mike productfotograaf

Enkele productfoto’s

Perfect witte achtergrond

Uw product is gefotografeerd met een perfect witte achtergrond. Er zijn ook mogelijkheden met weerspiegelingen onder uw product.

Varieert tussen €5,- / €15,- p.s.

De prijzen van enkele productfoto’s kunnen sterk verschillen. Dit heeft te maken met de grootte van de opdracht. Daarnaast kan de prijs ook oplopen door de hoeveelheid nabewerking.

Vrijstaande foto’s

Zonder achtergrond, vrijstaande .PNG bestanden

Uw product is volledig zonder achtergrond geschoten, perfect voor marketing doeleinden! Omdat de oplevering in een .PNG formaat geschied is het mogelijk om het formaat te vergroten en verkleinen.

Tussen €5,- / €15,- per enkele productfoto

De prijzen van enkele vrijstaande productfoto’s kunnen sterk verschillen. Dit heeft te maken met de grootte van de opdracht. Daarnaast kan de prijs ook oplopen door de hoeveelheid nabewerking.

Vrijstaande foto | productfotograaf Mike Willemsen

Avondservice

Onbeperkt aantal foto’s

Uw voordeel:

  • Snel
  • Persoonlijk
  • Aandacht
  • Duidelijke kosten

€60,- per uur

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.