Skip to content

Wuzzi Alert

Productfotografie en 360 graden fotografie alarmknoppen en verpakkingen

Naam klant: Qvita - Wuzzi Alert

Productfotografie verpakkingen

Productfotografie verpakkingen voorzijde- en zijkant

Door de verpakking op 2 of 3 wijze te fotograferen kan de potentiele klant het product goed bekijken vanuit alle hoeken. 

Productfoto's, detailfoto's en sfeerfoto's in hoge resolutie

Alle artikelen moesten op verschillende wijze op de foto gezet worden in hoge resolutie van 600 DPI omdat een groot gedeelte van de collectie van Wuzzi Alert gebruikt wordt in magazines maar ook op reclame borden. 

360 graden fotografie

Een aantal producten van Wuzzi Alert zijn gefotografeerd in 360 graden. Hierdoor kan het alarmsysteem 360 graden ronddraaien en kan een potentiele klant het product van alle kanten goed bekijken.

De 360 graden scripts en video’s zijn geschoten met 24 beelden en zijn zowel opgeslagen in een HTML script en als een MP4 (video) bestand.

De grootste voordelen van het opslaan in HTML (iframe) is dat het snel laad en het product handmatig gedraaid kan worden met de muisknop of vinger (bij een apparaat met touchscreen). De interactie is een unieke ervaring om het product goed te bekijken.
Een 360 graden beeld in HTML kan nagenoeg in ieder CMS systeem relatief eenvoudig geïmplementeerd worden.

Daarnaast zijn er bij onderstaand voorbeeld knoppen om het product in te zoomen of uit te zoomen toegevoegd. Deze knoppen kunnen in ieder gewenste huisstijlkleur toegevoegd worden.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?