Rosalie eCommerce

”Enkele productfoto’s, Lifestylefoto’s en Infographics voor partnerverkoop via Bol.com” 

Standaard productfoto’s

De producten van Rosalie eCommerce worden in basis uitsluitend verkocht via externe verkooppartijen zoals Bol.com en de social media kanalen.

De standaard product foto’s moesten strak-, 100% achtergrond en duidelijk gefotografeerd worden. Dit was belangrijk omdat er later nog extra tekst (info graphics) bij gemaakt moest worden

Info graphics

Info graphics (tekst in foto plaatsen) is een perfecte manier om uw product snel op te laten vallen bij website’s met een extreem assortiment. Uw potentiële lead kan in één oogopslag zien wat het product is en wat de goed eigenschappen zijn.

Lifestyle foto’s (sfeer fotografie)

Bij sfeer fotografie is het belangrijk dat het rust en eenvoud uitstraalt. Natuurlijk moet het plaatje kloppen want hoe beter de sfeerfotografie op orde is hoe gemakkelijker uw consument tot aankoop over gaat.

Uit onderzoek is gebleken dat de producten met de beste uitstraling het meest betrouwbaar en professioneel overkomen. Ga uzelf maar na wanneer u op Instragram aan het scrollen bent; de foto’s met de meeste uitstraling vallen het eerste op!

Contact

Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen?

WhatsAPP of bel: 06 – 107 60 584

E-Mail: info@productfotografiebreda.nl

Neem direct contact met mij op:

Contactformulier

    Hoeveel foto's wilt u ongeveer laten maken?

    Hoe kan ik u het gemakkelijkste bereiken:

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]