Laurella kinderkleding

”Kinderkleding fotografie” 

Voor de nieuwe webwinkel van de prachtige Bredase onderneming Laurella moet ieder seizoen hun stoere hoog segment kinderkleding van merken als Stone Island, Dsquared2, C.P. Company, Diesel, Ballin en Parajumpers gefotografeerd worden.

Kindertruien, kinderbroeken, kinder t-shirts, mutsen, babykleding en kinderjassen worden dus geregeld op de foto gezet worden.

Paspop / Mannequin fotografie

Een prachtige manier van fotograferen zonder teveel ”poespas” is Ghost mannequin fotografie. Deze manier van fotograferen ziet erg rustig en clean uit op een webwinkel. Paspop fotografie ziet er zo prachtig uit door de contouren van de pop. Hierdoor komt de kleding perfect tot zijn recht.

De speciale kinderpaspop is speciaal ontwikkeld voor de modefotografie. Zo kunnen de paspoppen op verschillende wijze gedemonteerd worden voor het optimale resultaat.

Detail foto’s kleding

Naast een statische product foto op de ghostmannequin fotografie wijze wordt er ook altijd een extra detailfoto gemaakt van de stoere kleding van Laurella.

Flat lay fotografie

Voor verschillende producten van Laurella moest er ook gebruik gemaakt worden van Flat Lay fotografie. Producten als kindermutsen en babykleding wordt mooier gefotografeerd wanneer deze vlak op de fototafel of fotokast liggen.

Contact

Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen?

WhatsAPP of bel: 06 – 107 60 584

E-Mail: info@productfotografiebreda.nl

Neem direct contact met mij op:

Contactformulier

    Hoeveel foto's wilt u ongeveer laten maken?

    Hoe kan ik u het gemakkelijkste bereiken:

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]