Skip to content

Billy en Lilly kinderkleding

Productfotografie Ghost mannequin fotografie kinderkleding voor het merk Billy en Lilly

Naam klant: Billy en Lilly

Ghost mannequin fotografie

Voor het prachtige kinderkleding merk Billy en Lilly hebben we de product fotografie mogen verzorgen. Het merk Billy en Lilly steekt veel tijd in het fotograferen van hun kleding als Lifestyle- en modelfotografie maar miste nog de productfoto’s

De foto’s zijn gefotografeerd op de Ghost mannequin fotografie. Ofwel je ziet het product zoals je het aan zou hebben.

De speciale kinderpaspop is speciaal ontwikkeld voor de modefotografie. Zo kan de paspop op verschillende wijze gedemonteerd worden.

Het mooie van het werken met paspoppen is dat de paspop volledig wordt weggepoets waardoor uitsluitend uw kledingstuk op de foto komt te staan. Je ziet dus nooit een hoofd of voeten bij de foto’s! Perfect dus voor magazines, websites/webwinkel of uw B2B platform.

Paspop fotografie ziet er zo prachtig uit door de contouren van de pop. Hierdoor komt de kleding perfect tot zijn recht.

Onderkleding

Naast het fotograferen van de boven kinderkleding van Billy en Lilly (truien, hoodies en, jassen) hebben we ook productfoto’s gemaakt van de onderkleding. Verschillende rokjes en broeken zijn gefotografeerd op de Ghost mannequin wijze met een perfect witte achtergrond.

Kinderjurkjes 

Ten slotte staan ook volledige jurkjes op de foto. Ook deze zijn gefotografeerd op de mannequin met een perfect witte achtergrond. 

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?