Badgoeddiscounter.nl

”Ghost mannequin badjassen-, flat lay- en handdoeken fotografie”

De toppers van badgoeddiscounter.nl wilde dat hun badjassen en handdoeken de foto’s de kwaliteit uitstraalde waar zei zo trots op zijn.

Belangrijk was dat de hoogwaardige en super zachte materialen in hoge resolutie op de foto gezet moest worden.

Ghost mannequin fotografie + flat lay fotografie

Voor de badjassen van badgoeddiscounter.nl heb ik gebruik gemaakt van mijn paspoppen. Het voordeel van de paspoppen is dat de rondingen perfect naar voren komen.

Het mooie van het werken met paspoppen is dat de paspop volledig wordt weggehaald waardoor uitsluitend uw kledingstuk op de foto komt te staan. Je dus nooit een hoofd of voeten bij de foto’s!

Flat lay fotografie

Daarnaast is er gevraagd om de badjassen ook te fotograferen wanneer deze opgevouwen liggen. Hiervoor heb ik mijn fotokast: packshot creator R3 gebruikt om alle badjassen in identiek dezelfde positie te kunnen fotograferen.

Front fotografie

Voor de handdoeken en gastendoekjes die voor badgoeddiscounter gefotografeerd moesten worden heb ik 2 wijze gehanteerd en verschillende posities aangehouden.

De meeste handdoeken moesten recht van voren gefotografeerd worden. Zo kan een potentiële klant goed zien hoe dik en mooi de handdoeken van kwaliteit zijn.

Set handdoeken + detailshot

Verschillende handdoeken van Badgoeddiscounter waren beschikbaar in verschillende formaten. Deze moesten dan ook als een set aangeboden worden. De foto moest dus in één oogopslag laten zien dat er in het pakket 2 handdoeken zaten.

Daarnaast werd er gevraagd om van het borduursel specifiek alleen ook nog een extra foto te maken.

Contact

Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen?

WhatsAPP of bel: 06 – 107 60 584

E-Mail: info@productfotografiebreda.nl

Neem direct contact met mij op:

Contactformulier

    Hoeveel foto's wilt u ongeveer laten maken?

    Hoe kan ik u het gemakkelijkste bereiken:

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]