Heus Sport

Heus Sport

Productfotografie professionele voetbalclub NAC Breda en NEC Nijmegen

Naam klant: Heus Sport 

Productfotografie met witte achtergrond

Voor Dick van Heus Sport gespecialiseerd in de verkoop van sportartikelen neem ik een gedeelte van de productfotografie uit handen.

Heus Sport wens de productfotografie altijd met een 100% achtergrond en bij de kleding is het de bedoeling dat de kleding zo strak mogelijk gefotografeerd wordt.

Veel verschillende producten van de merken van de voetbalclubs NAC Breda en NEC Nijmegen (LEGEA) komen dus geregeld voorbij.

Eenheid; fotografie sjaals

Geregeld hebben de voetbalclubs NAC Breda en NEC nieuwe sjaals. Er wordt daarom gevraagd of de sjaals op dezelfde wijze gefotografeerd wordt om eenheid en duidelijkheid uit te stralen bij de productfotografie.

Kleding productfotografie

Bij het maken van de foto’s van kleding is een frontshot en detailshot een leuke en goede combinatie om te tonen op een website.

Wedstrijd kleding

De wedstrijd kleding van NAC Breda voor op de fansite/webwinkel.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Badgoed discounter

Badgoed discounter

Flat-lay productfotografie en mannequin fotografie

Naam klant: Badgoed discounter

Ghost mannequin fotografie

Voor de badjassen van badgoeddiscounter.nl heb ik gebruik gemaakt van fotografie op paspoppen. Het voordeel van de geavanceerde paspoppen die wij gebruiken is dat de contouren perfect gesitueerd zijn waardoor het kledingstuk perfect tot zijn recht komt. 

Wat is Ghost mannequin fotografie?

In de nabewerking bij ghostmannequin fotografie wordt de paspop volledig weggehaald waardoor uitsluitend uw kledingstuk op de foto komt te staan. Je dus nooit een hoofd of voeten bij de foto’s.

Flat lay productfotografie

Daarnaast is er gevraagd om de badjassen ook te fotograferen wanneer deze opgevouwen liggen. 

Set fotografie

Verschillende handdoeken van Badgoeddiscounter waren beschikbaar in verschillende formaten. Deze moesten dan ook als een set aangeboden worden. De foto moest dus in één oogopslag laten zien dat er in het pakket 2 handdoeken zaten.

Daarnaast werd er gevraagd om van het borduursel specifiek alleen ook nog een extra foto te maken.

Front fotografie

Voor de handdoeken en gastendoekjes die voor badgoeddiscounter gefotografeerd moesten worden heb ik 2 wijze gehanteerd en verschillende posities aangehouden.

De meeste handdoeken moesten recht van voren gefotografeerd worden. Zo kan een potentiële klant goed zien hoe dik en mooi de handdoeken van kwaliteit zijn.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Billy en Lilly kinderkleding

Billy en Lilly kinderkleding

Productfotografie Ghost mannequin fotografie kinderkleding voor het merk Billy en Lilly

Naam klant: Billy en Lilly

Ghost mannequin fotografie

Voor het prachtige kinderkleding merk Billy en Lilly hebben we de product fotografie mogen verzorgen. Het merk Billy en Lilly steekt veel tijd in het fotograferen van hun kleding als Lifestyle- en modelfotografie maar miste nog de productfoto’s

De foto’s zijn gefotografeerd op de Ghost mannequin fotografie. Ofwel je ziet het product zoals je het aan zou hebben.

De speciale kinderpaspop is speciaal ontwikkeld voor de modefotografie. Zo kan de paspop op verschillende wijze gedemonteerd worden.

Het mooie van het werken met paspoppen is dat de paspop volledig wordt weggepoets waardoor uitsluitend uw kledingstuk op de foto komt te staan. Je ziet dus nooit een hoofd of voeten bij de foto’s! Perfect dus voor magazines, websites/webwinkel of uw B2B platform.

Paspop fotografie ziet er zo prachtig uit door de contouren van de pop. Hierdoor komt de kleding perfect tot zijn recht.

Onderkleding

Naast het fotograferen van de boven kinderkleding van Billy en Lilly (truien, hoodies en, jassen) hebben we ook productfoto’s gemaakt van de onderkleding. Verschillende rokjes en broeken zijn gefotografeerd op de Ghost mannequin wijze met een perfect witte achtergrond.

Kinderjurkjes 

Ten slotte staan ook volledige jurkjes op de foto. Ook deze zijn gefotografeerd op de mannequin met een perfect witte achtergrond. 

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?