Skip to content

Bedankt voor uw interesse van ons E-Book: ”De 5 stappen hoe je met goede productfoto’s 30% meer winst maakt”

”Wilt u ook productfoto’s die echt tot verbeelding spreken waardoor je meer verkopen realiseert? ”

U krijgt uw kopie van het E-Book naar het invullen van een korte vragenlijst (maximaal 3 minuten) in uw mailbox

Over de auteur 

Ik ben Mike Willemsen 34 jaar professioneel product fotograaf, heb een prachtige vriendin en heb een zoon van 9. Ik vind het fantastisch dat u interesse heeft getoond in mijn passie: Fotografie! 

Ondertussen maak ik al ruim 10 jaar professioneel foto’s voor bedrijven en sinds 2021 ook op locatie! In de afgelopen jaren heb ik al meer dan 350 bedrijven voorzien van winstgevende productfoto’s. 

Dit begon heel eenvoudig voor de webwinkel van mijn ouders met de productfotografie maar liep al snel uit de hand omdat vrienden en medeondernemers mijn hulp vroegen om ook hun productfotografie uit handen te nemen.

Omdat ik van thuis uit dus echt het ondernemerschap mee heb gekregen was het voor mij al snel duidelijk wat ik wilde doen:  Product fotograaf worden! Natuurlijk heb ik dit eerst jarenlang gedaan naast mijn baan in de winkel van mijn ouders maar kreeg aanvraag naar aanvraag waardoor ik heb besloten om mijzelf 100% te gaan focussen op de fotografie. 

Productfoto’s laten maken op locatie

Daarom kan ik sinds 2021 nu ook op locatie aan de slag gaan. (Bijna) mijn volledige apparatuur is nu mobiel mee te nemen naar uw organisatie waardoor ik bij u intern de sfeer kan proeven en u kan voorzien van de beste productfoto’s!

360 graden fotografie

Ik heb 2 packshot kasten in mijn bezit waar ik enorm veel producten in fotografeer maar door die kasten ook een mogelijkheid kan aanbieden tot 360 graden fotografie. 

Professioneel team

Ondertussen kan ik het niet meer alleen aan en heb ik een team met professionals in vorm van grafische vormgevers, fotobewerkers, sfeerfotografen en portret fotograven om mijzelf heen verzameld, zo kan iedereen doen waar hij/zij goed in is!