Over Productfotografie Breda

Mike Willemsen

Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen?

WhatsAPP of bel: 06 – 107 60 584

E-Mail: info@productfotografiebreda.nl

Uw productfotograaf Mike Willemsen

Productfotografie Breda is in 2013 opgericht door Mike. Mike is dan ook uw directe contactpersoon bij vragen over foto’s en/of offertes.

Ervaringsdeskundige

Al sinds 2004 is Mike bezig met het maken van productfoto’s voor zijn eigen websites van starten met het maken van foto’s met een camera waar maximaal 10 foto’s op paste tot aan het gebruik van een geavanceerde spiegelreflex camera.

Van werken met ”paint” tot het uitgebreide fotoshop werk.

Eigen gemaakte fotostudio’s van hout met een draaiend element tot opklapbare canvas studio’s en lederen huiden die mee gingen op inkoop.

Tot Mike in 2012 het ideale ontdekte voor nagenoeg ieder klein product: de PackshotCreater R3.

Nu maakt Mike het mogelijk om ook uw producten te laten fotograferen door een professional.

Sinds 2019 is het ook mogelijk om in de eigen professionele fotostudio van Mike producten te laten fotograferen met een maximale afmeting van 2 meter x 2 meter.

Daarnaast is Mike geschoold in het Google vriendelijk maken van websites, heeft meerdere meerdaagse cursussen gevolgd bij gerenommeerd trainingscentra en ruim 10 jaar ervaring in SEO en SEA. Daarom is het mogelijk om een goed advies te ontvangen bij het maken van de titels van uw producten. Tijdens de optie ”avondservice” is het zelfs mogelijk om een ”websitescan” te laten uitvoeren door Mike.

Speciale fotokast

Mike maakt alle foto’s van kleine producten in de foto kast met speciale software, de PackshotCreater R3. Hierin is het mogelijk om producten met een maximale afmeting van 54x54x80 (Lengte x Breedte x hoogte in centimeters).

Deze kast is niet mobiel wat betekend dat Mike voor u geen foto’s op locatie kan maken.

Fotostudio

Alle grote producten passen niet in de fotokast en dienen dus in de eigen fotostudio van Mike gefotografeerd te worden. Hier is het mogelijk om producten met een maximale afmeting van 200 x 200 (lengte x breedte in centimeters) te fotograferen.

Door deze extra optie (sinds 2019) is het dus mogelijk om ieder product professioneel te laten fotograferen door Mike

Foto’s met witte achtergrond / packshot

Beide locaties draaien op speciale software waarin het mogelijk is om de foto’s te voorzien van een 100% witte achtergrond.

Een packshot is een duur woord voor productfoto. Belangrijk voor een packshot is dat er geen afleiding te zien is op de foto. Het product moet opvallen maar niks op de foto mag afleiden zoals de achtergrond.

Deze achtergrond wordt opgeleverd in de RGB kleur 255,255,255 of #ffffff.

Foto perfect witte achtergrond | Productfotografie Breda
Vrijstaande foto | productfotograaf Mike Willemsen

Vrijstaande .PNG foto’s

Naast een foto met een witte achtergrond is het mogelijk om de software zo in te stellen dat uw productfoto’s worden opgeleverd zonder achtergrond. Deze foto’s worden in een hoge kwaliteit gefotografeerd (300DPI) zodat het mogelijk is om deze foto goed ”op te blazen” tot grote formaten.

Een vrijstaand PNG bestand wordt gebruikt voor marketeers die foto’s willen tonen in advertenties met een achtergrond.

Een ”gewone JPG” afbeelding blijft altijd voorzien van een achtergrond waardoor het heel vreemd gaat ogen bij een advertentie.

Foto’s in 360 graden

Met deze fotokast is het mogelijk om producten 360 graden rond te laten draaien en speciale ”video’s” te creëren dat uw klanten uw producten volledig zelf rond te kunnen draaien.

360 graden foto's | Mike productfotograaf

Contact

Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen?

WhatsAPP of bel: 06 – 107 60 584

E-Mail: info@productfotografiebreda.nl

Neem direct contact met mij op:

Contactformulier

    Hoeveel foto's wilt u ongeveer laten maken?

    Hoe kan ik u het gemakkelijkste bereiken:

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]