Contact:

Adres:

Foto studio
Vekenoord 41
4824 LN Breda

Overige gegevens

Productfotografie Wilmo

K.V.K nr.: 81326513

IBAN nr.:NL34 RABO 0362 8250 33

BTW: NL003561277B96

Laatste Review

‘’Meer opdrachten door goede productfoto’s’’

”Enige tijd geleden kwamen we in contact met Mike Willemsen van Productfotografie Breda. Voor onze websites Luchtbuks.com en Airgunheaven.com waren we op zoek naar goede productfoto’s. We maakten deze voorheen zelf of kregen van diverse leveranciers foto’s gestuurd. Maar: We wilden toch beter en mooier. En precies daar ligt de kracht van Mike. Vanaf het begin hadden we goed contact en konden we snel afspraken maken. Hij denkt perfect mee om je product zo mooi mogelijk te presenteren en is erg snel in de communicatie. Alle afspraken werden prima nagekomen. De foto’s die wij hebben geplaatst hebben gezorgd voor meer interesse en meer opdrachten van onze klanten. Voor een webshop zijn goede foto’s echt een vereiste. Het is immers je showroom! Wij kunnen U ProductfotografieBreda dan ook echt aanbevelen.”

 

Luchbuks.com, Lage Zwaluwe


 

”Professionaliteit die ons resultaat ten goede komt”

Voor onze site heeft productfotografie Breda de foto’s verzorgd. Wij zijn zeer te spreken over de werkwijze en de professionaliteit waarmee Mike te werk gaat. Daarnaast is de kwaliteit van de foto’s erg goed wat ons resultaat meteen ten goede komt. Ik zou iedereen aanraden om met deze partij in zee te gaan. TOP!

Merkpetten.nl, Oosterhout


 

”Snel en erg secuur”

Wij laten onze productfoto’s altijd maken door Mike van Productfotografie Breda en we zijn daar zeer tevreden over.

Mike werkt snel en erg secuur en staat altijd open voor nieuwe ideeën, waardoor de foto’s er super uit zien en wij deze direct kunnen gebruiken voor onze website en collectieboeken.

Mede hierdoor werken we erg fijn samen.

Yellow Cab Shoes, Waalwijk

 

Bekijk hier onze portfolio voor alle reviews…